Παπαγεωργόπουλος: Υπήρχαν υπεξαιρέσεις πολύ πριν ορκιστώ δήμαρχος

Με αφορμή τη συμπλήρωση 146 ημερών κάθειρξης ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Β. Παπαγεωργόπουλος επισημαίνει ότι φέρνει στη δημοσιότητα ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο για το έτος 1998, πριν δηλαδή εκλεγεί δήμαρχος.

Πρόκειται, όπως λέει, για τον έλεγχο της Οικονομικής Επιθεωρήτριας Αν. Τσεμπερά στο έτος 1998, που βρήκε δύο πλαστά παραστατικά, ένα τον Φεβρουάριο του 1998 ύψους 39.662.269 δρχ και ένα τον Ιούλιο του 1998 ύψους 19.051.597 δρχ. Μάλιστα κατά τον πρώην δήμαρχο και η ίδια η κ. Τσεμερά είχε επισημάνει ότι τα δύο εν λόγω πλαστά παραστατικά δεν αφορούν τη δημαρχία Παπαγεωργόπουλου.

«Αποδεδειγμένα υπεξαιρέσεις και πλαστογραφίες υπήρχαν πολύ πριν ορκιστώ δήμαρχος. Οι όποιες υπεξαιρέσεις και πλαστογραφίες επί των ημερών μου αποκαλύφθηκαν» αναφέρει σε νέα του δήλωση από τη φυλακή ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Οι όποιες υπεξαιρέσεις και πλαστογραφίες επί των ημερών μου αποκαλύφθηκαν, απολύθηκε σε χρόνο ρεκόρ ο επίορκος υπάλληλος, δεσμεύθηκε σε 48 ώρες όλη η περιουσία του, μηνύθηκε από εμένα τον ίδιο μέσα σε 9 ημέρες και εν πάση περιπτώσει έγιναν ταχύτατα από πλευράς Δήμου όλα όσα προβλέπει η Ελληνική Νομοθεσία. Λάθος λοιπόν η απόφαση του Δικαστηρίου. Άδικα σπιλώθηκε το όνομά μου. Άδικα βρίσκομαι ακόμη στην φυλακή», προσθέτει ο κ. Παπαγεωργόπουλος.

Πηγή: newsbomb.gr

 


Σχόλια