Παππάς… 2016 για ΠΑΟ!

Ο Παναθηναϊκός μετά την κατάκτηση του φετινού νταμπλ, δεν έχει την πρόθεση να χάσει χρόνο για την ομάδα της επόμενης περιόδου και ήδη άρχισε να κλείνει τις πρώτες συμφωνίες. Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και ο Νίκος Παππάς ήταν από τα πρώτα ονόματα στην λίστα του τριφυλλιού και από την στιγμή που τα συμβόλαια και των δύο με τον Πανιώνιο έληγαν την φετινή περίοδο, ο Παναθηναϊκός φρόντισε να κινηθεί νωρίς και να τους αποκτήσει.

Οι επαφές με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς έχουν ολοκληρωθεί πριν από ένα μήνα σχεδόν (πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές απολαβές 750 χιλιάδες ευρώ), ενώ πλέον υπάρχει οριστική συμφωνία και για την απόκτηση του Νίκου Παππά. Ο 23χρονος γκαρντ του Πανιωνίου έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πράσινους και την Πέμπτη πιθανότατα θα υπάρξουν οι υπογραφές τω συμβολαίων.

Με την απόκτηση του Παππά, ουσιαστικά ο Αργύρης Πεδουλάκης «κλειδώνει» την θέση «1», καθώς ο Ούκιτς έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, ο Διαμαντίδης αναμένεται τις επόμενες μέρες ν’ ανανεώσει, ενώ οι νταμπλούχοι θέλουν να επεκτείνουν την συνεργασία τους και με τον Κάρι τουλάχιστον για μια ακόμη σεζόν.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ήθελε να κλείσει το συγκεκριμένο δίδυμο όσο το δυνατόν γρηγορότερα, καθώς είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στις συγκεκριμένες ηλικίες και με την απόδοση που είχαν την φετινή σεζόν, έστειλαν το «μήνυμα» ότι μπορούν να ανταποκριθούν στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς την επόμενη σεζόν θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και θ’ αγωνιστούν στην Ευρωλίγκα.

 

 


Σχόλια