Παραχωρεί στο δημόσιο τρία ακίνητα η Αρετή Τσοχατζοπούλου

Τρία ακίνητα παραχωρεί στο δημόσιο η κόρη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή. Πρόκειται για ακίνητα τα οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχαν αγοραστεί με άνομες συναλλαγές του πατέρα της και τα οποία βρίσκονται επί των οδών Κεφαλληνίας 40 και 38.

Ο λόγος της εκχώρησης είναι, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος προκειμένου να μπορεί να μείνει με τα παιδιά της.

 

Διαβάστε τους διαλόγους μεταξύ του κ. Δημητρακόπολου και του προέδρου του δικαστηρίου:

“ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι αθώα. Έχει τρία παιδιά, εκ των οποίων το ένα έχει σοβαρότατο πρόβλημα στον εγκέφαλο. Θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Θέλει απέναντι στους συμπολίτες της να είναι ξεκάθαρη….

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ναι, μα είναι δεσμευμένα αυτά.

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό είναι το πρόβλημα. Θα είναι αναξιοποίητα για μία δεκαετία. Χρειάζονται αμετάκλητες αποφάσεις… Εμείς το δίνουμε τώρα με συμβολαιογραφική πράξη δωρεάν, ώστε να ακολουθήσει η αποδοχή. Το ίδιο έκανε και ο Γαβαλάς, που ήταν επίσης δεσμευμένα, αλλά η Δικαιοσύνη το εκτίμησε”.

 

Στο μεταξύ, την πρόθεση της έδρας να μη διακόψει το δικαστήριο το καλοκαίρι, εάν δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απολογίες εξέφρασε ο πρόεδρος. Συγκεκριμένα, οι πρώτες απολογίες των κατηγορουμένων θα ξεκινήσουν στις 29 Ιουλίου με πρώτο τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

 

Πηγή: koutipandoras.gr


Σχόλια