Πείθει την γυναίκα του και έρχεται στον ΟΣΦΠ ο Βερδού

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για την έκβαση που θα έχει η υπόθεση του Ζοάν Βερδού. Το γεγονός ότι ο Καταλανός χαφ ήρθε στην Ελλάδα για να συζητήσει με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δείχνει πως σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση που έχει δεχθεί από τους Πειραιώτες, ζητώντας να διορία 3-4 ημερών για να μιλήσει και με την γυναίκα του.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον 30χρονο παίκτη με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν το 1,4 εκατ. ευρώ. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μεταγραφής θα παίξουν οι Βαλβέρδε, Ουρτάδο και Φουστέρ, οι οποίοι θα μιλήσουν μαζί του και θα του αναλύσουν όλα τα δεδομένα για το εξωαγωνιστικό κομμάτι.

Παράλληλα, ο Βερδού – σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου – έχει μιλήσει με τον Μίτσελ, ο οποίος του εξήγησε πως θέλει να χτιστεί πάνω του η ομάδα της νέας σεζόν και θα αποτελέσει τον ηγέτη στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα, σε πρώτο πλάνο για τους Πειραιώτες βρίσκεται η περίπτωση του Μολό, ο οποίος έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τον Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος φορ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν (ως δανεικός), κάτι που δυσκολεύει τις διαπραγματεύσεις με την Νανσί (στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του) και οι όποιες συζητήσεις ξεκινούν από τα 6 εκατ. ευρώ! Την υπόθεση έχει αναλάβει ο Πιερ Ισά, ο οποίος ασκεί πρέσινγκ σε ομάδα και παίκτη για να γίνει τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Όσον αφορά τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί με τον Φλοράν Μαλουντά, η διοίκηση διαψεύσει όσα έχουν ακουστεί. Πάντως, οι νταμπλούχοι Ελλάδας προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη νέα φορολογία (75%) που υπάρχει πλέον στη Γαλλία αναγκάζει αρκετούς συλλόγους να θέλουν να ξεφορτωθούν μεγάλα συμβόλαια.

 Σχόλια