Κάντε ποδήλατο κάτω από το νερό!

Κάντε ποδήλατο κάτω από το νερό!

Αν νομίζετε ότι γνωρίζετε τα πάντα για τη γυμναστική και τους τρόπους να ασκηθείτε ξανασκεφτείτε το. Αν επίσης βαριέστε το στατικό ποδήλατο και το έχετε κάνει κρεμάστρα στο σπίτι σας, πάλι ξανασκεφτείτε το. Γιατί η νέα μόδα στη γυμναστική ακούει στο όνομα ποδήλατο στο νερό. Ναι καλά διαβάσατε. Ολοι έχουμε κάνει κάποια στιγμή ποδήλατο στο γυμναστήριο ή έχουμε συμμετάσχει σε μαθήματα spinning που είναι γρήγορο ποδήλατο για καύση λίπους.

Τώρα τα πράγματα γίνονται πιο ενδιαφέροντα καθώς πολλά γυμναστήρια-ακόμα και στη χώρα μας- έβαλαν μέσα στις πισίνες τους τα ποδήλατα και όσοι θέλουν να γυμναστούν με διαφορετικό τρόπο φοράνε τα μαγιό τους και μπαίνουν μέσα.

aquaweb19f-1-web

Ήδη τα περισσότερα γυμναστήρια στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης έχουν τεράστια συμμετοχή στα μαθήματα για ποδήλατο στο νερό, με αποτέλεσμα να τηρείται σειρά προτεραιότητας. Η νέα αυτή μόδα ξεκίνησε από τη Γαλλία και σιγά σιγά επισκέπτεται όλες τις χώρες του κόσμου.

aquaweb19f-4-web

aquaweb19f-7-web

Τα πλεονεκτήματα δε αυτής της αερόβιας άσκησης, σύμφωνα με τους γυμναστές, είναι πολλά καθώς η αντίσταση του νερού κάνει την άσκηση ακόμα πιο δυναμική ενώ αποφεύγονται παράλληλα και οι τραυματισμοί. Μια ώρα μάλιστα της συγκεκριμένης γυμναστικής μπορεί να καταναλώσει κανείς μέχρι και 800 θερμίδες.

 

 

 


Σχόλια