Προφυλακίστηκαν και οι 4 για τη ληστεία στην Αλικαρνασσό

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν σήμερα και οι 4 που εμπλέκονται στην υπόθεση της ληστείας στην Αλικαρνασσό, σε βάρος δύο αδελφών, 58 και 60 ετών.

Το πρωί, στο Δικαστικό Μέγαρο, εμφανίστηκε και ο 44χρονος, φερόμενος ως ηθικός αυτουργός, ο οποίος έχει ήδη απολογηθεί και παραμένει στο χώρο του Δικαστηρίου αναμένοντας την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα. Η διαδικασία συνεχίστηκε με τους τρεις συλληφθέντες. Τόσο ο 44χρονος όσο και οι άλλοι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στη φυλακή.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 44χρονος φέρεται να είπε ότι ήταν εκείνος που αντιλήφθηκε πως υπήρχαν χρήματα στα σπίτια των δύο αδελφών, παραδέχθηκε δηλαδή την ενοχή του. Φέρεται να είπε πως προσέγγισε κάποιους ανθρώπους, χωρίς ωστόσο η προσπάθειά του αυτή να έχει κάποιο αποτέλεσμα, και στη συνέχεια πλησίασε τον 29χρονο και τον Αλβανό που εμπλέκονται στην υπόθεση. Κι εκείνοι με τη σειρά τους βρήκαν άλλα δύο άτομα που έκαναν τη ληστεία. Να σημειωθεί ότι εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό και την εξέλιξη.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 28χρονος Ελληνας που φέρεται να είχε το ρόλο του «τσιλιαδόρου», ισχυρίστηκε πως δεν είχε σχέση με τον 44χρονο, αρνήθηκε τα πάντα ενώ παραδέχθηκε μόνον ότι έκανε χρήση τσιγάρων με τους υπόλοιπους.

Η εμπλοκή του 44χρονου στην υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην ευρύτερη περιοχή της Αλικαρνασσού, από όπου προέρχεται ο άνδρας. Ο 44χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών και στο παρελθόν δεν είχε δώσει δικαιώματα με τη συμπεριφορά του.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, το τελευταίο διάστημα, φέρεται να τον οδήγησαν σε αδιέξοδο και στην ιδέα της ληστείας για την αρπαγή των δύο χρηματοκιβωτίων που σύμφωνα με την Αστυνομία περιείχαν ένα ποσό της τάξεως των 40.000 ευρώ.
Σχόλια