Σάντος: «Χαρές σε δύσκολες συνθήκες για τον ελληνικό λαό»

Η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι κάτι παραπάνω από μία αθλητική επιτυχία για την Ελλάδα. Ο Φερνάντο Σάντος μιλώντας σε πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε πως προσφέρει λίγη χαρά σε έναν δοκιμασμένο από την κρίση λαό.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε αυτή την πρόκριση. Τέτοιες χαρές μέσα σε δύσκολες συνθήκες για τον ελληνικό λαό αποκτούν μεγαλύτερη αξία», ανέφερε στους συμπατριώτες του.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει τρεις λόγους να νιώθει χαρούμενος. «Για μένα η χαρά είναι τριπλή, γιατί πέρα από την Ελλάδα, προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Πορτογαλία και θα είμαστε τρεις οι Πορτογάλοι προπονητές στη Βραζιλία, με τον Πάουλο Μπέντο (σ.σ. με την Πορτογαλία) και τον Κάρλος Κεϊρός (σ.σ. με το Ιράν)», τόνισε.

Τέλος, στάθηκε στο έργο του Πάουλο Μπέντο στην εθνική Πορτογαλίας. «Όλοι ξέρουν την ποιότητα του Πάουλο Μπέντο σαν προπονητή. Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ γι’ αυτόν. Από την εποχή που ήταν παίκτης ακόμη ανέλυε τα πράγματα και είχε καταλάβει πως ήθελε να ακολουθήσει προπονητική καριέρα. Πέρα από την αξία του σαν προπονητή, πρέπει να επισημάνουμε πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο», ανέφερε.


Σχόλια