Σαλπιγγίδης: «Καλή η ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ»

«Χρυσή» αλλαγή αποδείχθηκε για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Αλκμάαρ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο διεθνής επιθετικός με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις, «έσωσε την παρτίδα» και χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο ίδιος, στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα, έκανε λόγο για θετικό αποτέλεσμα και παραδέχθηκε ότι η ομάδα του μπορεί να παίξει καλύτερα.

«Θα μπορούσε να ήταν ή χειρότερα ή καλύτερα το παιχνίδι. Όλα είναι ανοιχτά σε αυτό το επίπεδο. Δεν ψάχνουμε για ήρωες, αλλά για το αποτέλεσμα. Χαίρομαι για το γκολ που έβαλα, αλλά και για το βαθμό. Δεν ξέρω αν είμαστε ευχαριστημένοι από το παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος ήμασταν αρκετά καλοί και δικαιούμασταν το γκολ» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στην επανάληψη δεν ήμασταν καλοί και σίγουρα έπαιξε ρόλο και η τύχη με την ισοφάριση. Δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα από τη μία μέρα στην άλλη. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Σε αυτή τη φάση τουλάχιστον παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα. Θεωρώ πως το ότι δεν ηττηθήκαμε είναι θετικό, γιατί εμείς και η Αλκμάαρ θεωρητικά είμαστε το φαβορί».


Σχόλια