Σγουρός: Oρισμένοι θεωρούν πως η χώρα είναι άγρια δύση

Την «άνανδρη», όπως την χαρακτήρισε, επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων καταδίκασε κατηγορηματικά και ο πρόεδρος ΕΔΣΝΑ και περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο οποίος επικοινώνησε με τον κ. Καμίνη και του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του.

«Η νέα επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, από “αγνώστους” είναι, δυστυχώς, μια ακόμη επιβεβαίωση ότι ορισμένοι θεωρούν πως η χώρα είναι άγρια δύση, χωρίς κανόνες και επιδιώκουν εκλεκτικές συγγένειες με τον φασισμό», τόνισε ο κ. Σγουρός και σημείωσε ότι συμπαρίσταται στον δήμαρχο Αθηναίων «όχι μόνο για λόγους συναδελφικής αλληλεγγύης», αλλά γιατί θεωρεί καθήκον του να υπερασπίσει «τον άνθρωπο, τον δήμαρχο αλλά και τους δημοκρατικούς κανόνες που πρέπει να τηρούνται σε κάθε δραστηριότητα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής».

Ο περιφερειάρχης Αττικής ξεκαθάρισε ότι «τα δίκαια αιτήματα εργαζομένων και ο αγώνας τους επ’ ουδενί δεν συνδέονται με τραμπουκισμούς και μεθόδους παρακράτους από προβοκάτορες που επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν την κοινωνία μας. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν και έχουν καταδικαστεί στη συλλογική συνείδηση του λαού μας».

Δήλωσε τέλος βέβαιος ότι «η ελληνική δικαιοσύνη θα παρέμβει αυτεπαγγέλτως και θα κάνει το χρέος της, ώστε να οδηγηθούν ενώπιων της».

 

 


Σχόλια