Σικάγο έγινε ο Άλιμος

Σικάγο έγινε ο Άλιμος

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αλίμου, καθώς λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, η λεωφόρος Ποσειδώνος μετατράπηκε σε… Σικάγο.

Δυο άγνωστοι άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή, σταμάτησαν έξω από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ΜΕΚΟ δίπλα στο Συμμαχικό Νεκροταφείο, στη συμβολή με την λεωφόρο Ποσειδώνος και άνοιξαν πυρ.

Στόχος τους ήταν ο 50χρονος ιδιοκτήτης Αιμίλιος Κοτσώνης, που εκείνη την ώρα έβγαινε από το αυτοκίνητό του για να μπει στην αντιπροσωπεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος όμως, τα σχέδια των δραστών χάλασε μία διερχόμενη γυναίκα. Όταν αντελήφθησαν την παρουσία της, οι άγνωστοι σταμάτησαν τους πυροβολισμούς και ο επιχειρηματίας πρόλαβε να κρυφτεί πίσω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και να ανταποδώσει τα πυρά.

Απάντησε και αυτός στα πυρά

Σοκαρισμένος καθώς ήταν από την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του, ο επιχειρηματίας τράβηξε το δικό του όπλο -το οποίο κατέχει με νόμιμη άδεια- και ανταπέδωσε στα πυρά των άγνωστων.

Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με μοτοσικλέτα μαύρου χρώματος που δεν είχε πινακίδα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του γραφείου Αιμίλιος Κοτσώνης, είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κανείς δεν τραυματίστηκε από την ανταλλαγή πυροβολισμών, αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Μεγάλη δύναμη της αστυνομίας έχει κινητοποιηθεί κι έχει αρχίσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ ήδη εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Ως προς τα κίνητρα των δραστών εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα οικονομικών διαφορών.


Σχόλια