«Σούπερ Λίγκα, Α1 μπάσκετ και Α1 βόλεϊ παίζουν στη Nova»

Ο Γρηγόρης Κατσογιάννης, διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας της Forthnet μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για τη συμφωνία με την Σούπερ Λίγκα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Γρηγόρη Κατσογιάννη, Διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας της Forthnet:

Μέχρι το 2017 η Σούπερ Λίγκα παίζει στη Nova και η Nova παίζει Ελλάδ.α Τι εννοούμε με αυτό; Ότι τα τρία μεγαλύτερα πρωταθλήματα της χώρας, η Σούπερ Λίγκα, η Basket League και η Volley League θα είναι στη Nova.

Φυσικά εκτός αυτών υπάρχουν και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις που συμμετέχουν οι ελληνικές ομάδες, των οποίων τα αποκλειστικά δικαιώματα τα έχει η NOVA.

Έχουμε βέβαια και άλλα αθλήματα, όπως το αμερινανικό μπέιζμπολ, αγώνες κολύμβησης και πολλά άλλα.

-για την χθεσινή απόφαση ανανέωσης
«Στην χθεσινή απόφαση υπάρχει το αίτημα του ΠΑΟΚ να απαντήσει εντός 48 ωρών και η άρνηση του Παναθηναϊκού στο κατά πόσο θα έπρεπε να ανανεωθεί από τώρα η συνεργασία. Όπως και να έχει όμως πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι μέχρι το 2015 όμως όλοι οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας είναι στα κανάλια της Nova.

Ο ΠΑΟΚ δεν εξέφρασε αντίρρηση, απλώς ζήτησε μια προθεσμία. Επίσης, το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν συναίνεσε στη σύμβαση δεν σημαίνει κάτι. Η Σούπερ Λίγκα έχει κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, από την οποία έχει περισσότερα έσοδα για όλες τις ομάδες και τις βοηθά. Τι θα γίνει με το θέμα του ΠΑΟ θα φανεί αργότερα».
Σχόλια