Στέφενς: «Μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι»

«Ευτυχώς κάναμε το 1-1 στο τέλος», τόνισε ο Χουμπ Στέφενς μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ μένοντας ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα όχι όμως και από την εμφάνιση.

Ο Ολλανδός τεχνικός στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του στο β’ ημίχρονο έχαναν την μπάλα γιατί δεν ήταν καλή η οργάνωση, ενώ άφησε και αιχμές σε ποδοσφαιριστές του… «Γι’ αυτό κάποιοι παίκτες μας πρέπει να σκεφτούν για το επίπεδό τους», είπε.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ:

-για το παιχνίδι:
«Υπήρχαν δύο μισά. Το πρώτο μισό ανήκε κυρίως σε εμάς, το δεύτερο όμως λιγότερο σε εμάς και περισσότερο στην Αλκμααρ. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, τελικά ευτυχώς κάναμε το 1-1 στο τέλος . Νομίζω πως μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι».

-για την πίεση που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο:
«Χάναμε την μπάλα επειδή η οργάνωση δεν ήταν καλή και η Αλκμααρ ήταν καλύτερη. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν μια καλή ομάδα η Αλκμααρ. Δεν αδικήσαμε τον εαυτό μας».

-εάν τον ικανοποιεί το γεγονός ότι και τα δύο παιχνίδια του ομίλου ήρθαν ισόπαλα:
«Αυτό ναι. Αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος για το παιχνίδι που παίχτηκε στο δεύτερο μισό. Θέλω να πω κάτι άλλο… Χθες είπα κάτι και το σχόλιο μου γράφτηκε στις εφημερίδες. Αναφέρθηκε πως εγώ είπα για κάποιον που έκανε κάτι παρόμοιο με εμένα αλλά δεν είπα κανέναν όνομα, ας πούμε την αλήθεια».

-για τo δεύτερο ημίχρονο:
«Η Αλκμααρ χρησιμοποίησε καλύτερα τον χώρο που δώσαμε στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο δεν μπορούσε να το κάνει. Γι’ αυτό κάποιοι παίκτες μας πρέπει να σκεφτούν για το επίπεδό τους».


Σχόλια