Στα ύψη και σήμερα ο υδράργυρος – Έως και 37 βαθμούς η θερμοκρασία

Γενικά ζεστός θα είναι σήμερα ο καιρός με τη θερμοκρασία να φθάνει στα ηπειρωτικά στους 37 βαθμούς κελσίου.

Σποραδικές βροχές στα ορεινά αναμένονται από το μεσημέρι και το απόγευμα. Στο Αιγαίο οι άνεμοι πνέουν βόρειοι τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Το θερμόμετρο θα δείξει από 22 έως 36 βαθμούς κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη θερμοκρασίας θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη, καθώς και μεμονωμένοι όμβροι στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς κελσίου.

 

Μακεδονία, Θράκη

Ο καιρός θα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα ορεινά όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 20 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 5 τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία: από 20 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς κελσίου.

 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Ο Καιρός θα είναι γενικά αίθριος με οπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με μεμονωμένους όμβρους στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4 και τοπικά στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 20 έως 37 βαθμούς κελσίου.

 

Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 20 έως 31 βαθμούς κελσίου στις Κυκλάδες και έως 34 στην Κρήτη.

 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρό θα είναι αίθριος με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 35 βαθμούς κελσίου.

 


Σχόλια