Στενή συνεργάτης του Σαμαρά θα αναλάβει την υπόθεση… Αλαμουντίν

Στενή συνεργάτης του Σαμαρά θα αναλάβει την υπόθεση… Αλαμουντίν

Προσωπικά φαίνεται ότι θα πάρει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, την επίσκεψη της της λιβανο-βρετανίδας δικηγόρου Αλαμουντίν, συζύγου πλέον του Τζόρτζ Κλούνεϊ.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σαμαράς ανέθεσε την επίσκεψη της κας Αλαμουντίν σε μία από τις πλέον στενότερες  συνεργάτιδές του, την Ευαγγελία Δανιόλου, η οποία έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις του.

Η κυρία Δανιόλου, σύμφωνα με το «Βηματοδότη» είναι η μόνη που έχει συνεχή επικοινωνία με την κυρία Αλαμουντίν, η οποία της είπε ότι έρχεται στην Αθήνα το βράδυ της 13ης Οκτωβρίου μαζί με δύο νομικούς συνεργάτες της και τον Ντέιβιντ Χιλ, επικεφαλής της επιτροπής για την επιστροφή των Γλυπτών. Δεν ζήτησε τίποτε, ή μάλλον ζήτησε να την αντιμετωπίσουν ως νομικό και να μην αρχίσουν τις ερωτήσεις για τον γάμο της ή για τον σύζυγό της.

Η απόφαση αυτή του πρωθυπουργού, να την αναλάβει προσωπικά η συνεργάτης του και όχι ο υπ. Πολιτισμού την επίσκεψη, σύμφωνα με την εφημερίδα, ήρθε μετά την ενόχληση του Μεγάρου Μαξίμου, για όσα έλεγε σε βουλευτές, σε φίλους του, αλλά και σε δημοσιογράφους με το γνωστό (και πολλές φορές παρεξηγήσιμο) χιούμορ του ο Κ. Τασούλας, ότι ετοίμασε ειδικό πρόγραμμα στη νεόνυμφη Αμάλ Αλαμουντίν να την πάρει στην ιδιαίτερη εκλογική του περιφέρεια στα Γιάννενα και να την ντύσει… Καραγκούνα.


Σχόλια