Στην Αθήνα ο Βερδού, λένε οι Ισπανοί

Δυνατά έχει μπει στην υπόθεση της απόκτησης του Βερδού ο Ολυμπιακός. Πληροφορίες από την Ισπανία αλλά και μέσα ενημέρωσης της χώρας υποστηρίζουν ότι ο παίκτης είναι από χθες το βράδυ στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί με τους «ερυθρόλευκους» το νέο του συμβόλαιο.

Από τον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αντίδραση, με τους ανθρώπους της ομάδας να κρατούν σιγής ιχθύος για το ζήτημα και να μην επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και να διαψεύδουν. Η μάχη που δίνει ο Ολυμπιακός με τις άλλες ομάδες είναι μεγάλη καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ισπανία τις τελευταίες ημέρες άλλες δυο ομάδες προσπαθούν να αποσπάσουν την υπογραφή του. Πρόκειται για την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Σεβίλλη οι οποίες δεν είχαν εκφράσει ενδιαφέρον.

Ειδικά η περίπτωση της ομάδας της Μαδρίτης είναι αρκετά δελεαστική για τον Βερδού καθώς προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με την κατάκτηση του κυπέλλου Ισπανίας αλλά και της τρίτης θέσης που ισοδυναμεί με έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. (Κάτι που… προσφέρει και ο Ολυμπιακός). Υπάρχουν όμως και ισπανικά ΜΜΕ που έχουν προχωρήσει την υπόθεση Βερδού και Ολυμπιακός ακόμη περισσότερο.

Μια ιστοσελίδα, η «grada360», αναφέρει ότι ο Βερδού είναι στην Αθήνα -όχι για να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις- αλλά για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό διάρκειας δύο ετών. Το δημοσίευμα αυτό αναφέρει ότι το σημείο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Βερδού είναι η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά η παρουσία ενός προπονητή που γνωρίζει στον πάγκο του, του Μίτσελ.

 Σχόλια