Στη νέα ηγεσία του αθλητισμού η διοίκηση του ΣΕΦ

Με τον υπουργό Πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο, τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό και τη γ.γ.Α., Κυριακή Γιαννακίδου, είχαν τη Δευτέρα την ευκαιρία να γνωριστούν ο πρόεδρος και ο αναπληρωτής συντονιστής του ΣΕΦ, Αντώνης Αρώνης και Γιώργος Σιγάλας.

Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι της Διοίκησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην αποστολή του νέου Υπουργού και Υφυπουργού, ενώ αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Στάδιο. Παράλληλα παρέθεσαν αναλυτικά τις θέσεις της Διοίκησης και της Διεύθυνσης του Σ.Ε.Φ, για την ανάπτυξη πρωτοβουλιών και την περαιτέρω αξιοποίηση και ανάπτυξη του συνόλου των εγκαταστάσεών του, προς όφελος του αθλητισμού, της τοπικής κοινωνίας, αλλά και της οικονομίας.

Απ’ την πλευρά της η ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, εξέφρασε την στήριξή της στο έργο που επιτελείται στο Στάδιο, παρά τους μειωμένους οικονομικούς πόρους σε σχέση με το παρελθόν και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να υπάρχει ομαλή ροή χρηματοδότησης, για την εξυπηρέτηση του χαρακτήρα και της αποστολής του Σταδίου.

Όπως έγινε γνωστό, εντός των προσεχών ημερών, θα υπάρξει νέα συνάντηση-σε συνέχεια εκείνης που προηγήθηκε στις 28 Μαΐου-της Διοίκησης και Διεύθυνσης του Σ.Ε.Φ. με τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ για το σχεδιασμό από κοινού πρωτοβουλιών, ενώ προγραμματίζεται επίσκεψη του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού στο Στάδιο, κατά την οποία θα περιηγηθεί τις εγκαταστάσεις του Σ.Ε.Φ. και θα ενημερωθεί αναλυτικότερα για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Σχόλια