Στοιχεία Νικολόπουλου σε Ράικου για λαθρεμπόριο καυσίμων

Στοιχεία για το διαχρονικό σκάνδαλο της λαθρεμπορίας καυσίμων κατέθεσε σήμερα στην εισαγγελέα Διαφθοράς, κυρία Ελένη Ράικου, ο επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος, κ. Νίκος Νικολόπουλος.

Ο κ. Νικολόπουλος παρέδωσε στην εισαγγελική λειτουργό όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια του καθώς και κάθε σχετικό δημοσίευμα, προκειμένου να διευκολύνει το έργο της και ζητώντας να «σπάσει» ένα μεγάλο απόστημα που υπάρχει εδώ και χρόνια, αλλά συγκαλύπτεται, καλύπτοντας τους «εντιμότατους φίλους» και ισχυρούς προστάτες της πολιτικής ελίτ.

Εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου δήλωσε: «Χρόνια τώρα, δίνω αγώνα εντός Βουλής και εντός των δημοκρατικών θεσμών για να αποκαλυφθεί ένα κύκλωμα διαφθοράς που κερδοσκοπεί αισχρά στις πλάτες του κοσμάκη που φορολογείται με τον πιο βάναυσο τρόπο, αλλά και στις πλάτες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Δεν θα σταματήσω, όσους τοίχους και να βρω μπροστά μου, όσα στεγανά συγκάλυψης και να δημιουργήσουν τα πλοκάμια ενός ισχυρού συστήματος ντόπιων πιράνχας.

Κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι… είμαστε όλοι ίδιοι. Και κάποιοι μπορεί να θέλουν να μας κάνουν… όλους ίδιους! Δεν τους έκανα την χάρη ποτέ και δεν θα τους την κάνω, παρά τον πόλεμο που έχω δεχτεί και την λάσπη που θέλουν να πετάνε και η οποία θα γυρίζει πάντοτε στα μούτρα τους, μέχρι να αποδειχτεί ποιοι είναι αυτοί που παριστάνουν τους πανίσχυρους και νομίζουν πως μπορούν να είναι υπεράνω του νόμου.

Οι Χριστιανοδημοκράτες έχουμε αποφασίσει να προχωράμε με το κεφάλι ψηλά, επιζητώντας την αλήθεια και τη δικαιοσύνη σε όλα τα επίπεδα. Επιζητώντας την ισονομία επί της ουσίας και όχι φιλολογικά. Αυτό έκανα και σήμερα, ξέροντας πως στην Ελλάδα των δύο εκατομμυρίων ανέργων και της ακραίας φτώχειας των πολλών, δεν μπορεί να συνεχίζουν να υπάρχουν πρυτανεία διαπλοκής και διαφθοράς, αφαιρώντας από τη ρημαγμένη χώρα το τεράστιο ποσό των 3 δις τον χρόνο! Είναι πολλά αυτά τα χρήματα για να τα καρπώνονται άνομα τόσο λίγοι, όταν μπορούν νόμιμα να τα καρπώνονται όλοι οι πολίτες…».
Σχόλια