Στον Βενιζέλο «πετάει το μπαλάκι» ο Τσοχατζόπουλος

Τον Ευάγγελο Βενιζέλο φαίνεται πως «δείχνει» με το δάχτυλο του ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος τώρα πετάει το μπαλάκι των ευθυνών στους υπουργικούς διαδόχους του.

Αναφερόμενος στους μύδρους που εξαπέλυσε εναντίον του ο εισαγγελέας κατηγορώντας τον για την «ευκολία» με την οποία το ελληνικό Δημόσιο και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας «έσπευδαν να πληρώνουν τις συμβάσεις για τα υποβρύχια, χωρίς να έχει υλοποιηθεί οποιοδήποτε από τα αντισταθμιστικά οφέλη», ο κατηγορούμενος Άκης Τσοχατζόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά, «αν υπάρχουν υπουργοί που δεν ελέγχουν τα πράγματα και δεν μπορούν να υλοποιήσουν τις συμβάσεις, εγώ τι να κάνω; Από το 2003 και μετά δεν έγινε απολύτως τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσοχατζόπουλος.

Κορυφαία όμως στιγμή της σημερινής απολογίας του εμφανίζεται η στιγμή κατά την οποία, «έδειξε» σαφέστατα τον Ευάγγελο Βενιζέλο, υπενθυμίζοντας στην αίθουσα πως εκείνος ήταν που «το 2009 και ως υπουργός Εθνικής Άμυνας άλλαξε τη σύμβαση για τα υποβρύχια και κατήργησε τα αντισταθμιστικά οφέλη», ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και το ότι από τότε «πλέον αγοράζουμε τα εξοπλιστικά συστήματα στην ονομαστική τους τιμή».

 

 

 


Σχόλια