Στο Δολό το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Κώστας Καραμανλής

Στο Δολό, θα βρίσκεται το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η οικογένειά του. Το ταξίδι ήταν προγραμματισμένο εδώ και αρκετό καιρό, άλλωστε είναι γνωστοί οι δεσμοί που έχει δημιουργήσει ο πρώην Πρωθυπουργός με την ακριτική περιοχή του Πωγωνίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Epiruspost.gr μαζί με τον κ. Καραμανλή θα βρίσκεται και ο πρώην Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Ζαγορίτης. Κατά την παραμονή του θα έχει συναντήσεις με ελάχιστους φίλους του από την Ήπειρο, συναντήσεις που ήδη έχουν ρυθμιστεί.

Ο πρώην πρωθυπουργός και η οικογένειά του θα φτάσουν στην περιοχή το απόγευμα της Πέμπτης. Είναι βέβαιο ότι αυτές παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον λόγω και της καυτής πολιτικής επικαιρότητας που έχει δημιουργηθεί.

Ο πρώην πρωθυπουργός και η οικογένειά του επισκέπτονται σε τακτά χρονικά διαστήματα την περιοχή του Πωγωνίου. Φιλοξενούνται στο αγρόκτημα του Χριστόφορου Κωσταρά στο Δολό, ενώ μία από τις αγαπημένες συνήθειες του πρώην Πρωθυπουργού είναι η πεζοπορία, ειδικά στη χαράδρα της περιοχήςΣχόλια