Συλλήψεις στον Άλιμο για μη έκδοση αποδείξεων

Συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, ένας 38χρονος αλλοδαπός και ένας 49χρονος ημεδαπός, για μη έκδοση αποδείξεων σε κέντρο διασκέδασης στον Άλιμο.

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο φορολογικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης στον Άλιμο, συνελήφθησαν ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης που δραστηριοποιείται στη λειτουργία και εκμετάλλευση του κέντρου διασκέδασης καθώς και ένας 49χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος του κέντρου διασκέδασης, για μη έκδοση αποδείξεων.

Αναλυτικότερα, κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, πραγματοποίησε χθες πρώτες πρωινές ώρες, εκτεταμένο φορολογικό έλεγχο στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, που δραστηριοποιούνται οι δύο εμπλεκόμενοι, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν και δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις λιανικών συναλλαγών συνολικής αξίας 1.400 ευρώ.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για παράβαση του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (Κ.Φ.Α.Σ.) καθώς και άλλων διατάξεων της φορολογικής νομοθεσίας, ενώ παράλληλα θα ενημερωθεί και η αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών προστίμων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.


Σχόλια