Συμφώνησαν σε όλα ΠΑΟ και Μπεργκ

Τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος θα φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια, ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός επιθετικός που βρισκόταν από το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αθήνα, πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, συμφώνησε σε όλα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Νταμπίζα, για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και απομένει μονάχα η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του.

Μάλιστα, ο παίκτης γνωρίστηκε και με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τον οποίο είχε σύντομη συνομιλία.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως σε πλήρη αντίθεση με τον Νταβίντ Μέντες που «πέταξε» κατευθείαν για Ολλανδία μετά την επισημοποίηση της απόκτησής του, ο Μπεργκ θα ταξιδέψει το απόγευμα για τη Γερμανία, όπου και θα παραμείνει για περίπου δύο εβδομάδες.

Λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της γυναίκας του, ο 26χρονος φορ θα βρίσκεται μαζί της κι έπειτα θα επιστρέψουν οικογενειακώς στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Βέβαια, όσο καιρό μείνει στη Γερμανία, θα προπονείται κανονικά και σε υψηλό επίπεδο με το Αμβούργο, στο οποίο ανήκε μέχρι πρότινος.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τη γερμανική ομάδα προκειμένου να συμμετέχει και ο Σουηδός άσος στις προπονήσεις της προετοιμασίας του συλλόγου, έτσι ώστε να μην μείνει πολύ πίσω σε θέμα ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης.Σχόλια