Συνάντηση Βενιζέλου – Καμμένου με θέμα τη Συρία

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, συναντήθηκε σήμερα με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο στο Υπουργείο Εξωτερικών για τις εξελίξεις στη Συρία.

 

Μετά τη συνάντηση ο κ. Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

«Συναντηθήκαμε με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, τον κ. Βενιζέλο, και συζητήσαμε κυρίως το θέμα της Συρίας, αλλά και τις εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Συμφωνήσαμε να υπάρξει μια ενημέρωση στη Βουλή των Ελλήνων και σε όλα τα κόμματα και στους βουλευτές από την πλευρά του υπουργού Εξωτερικών εντός των επόμενων ημερών, όπως προβλέπεται και όπως εξάλλου και ο ίδιος ζήτησε.

Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να δούμε τις εξελίξεις στην περιοχή της Συρίας σε σχέση με τους χριστιανικούς πληθυσμούς, με το Πατριαρχείο της Αντιόχειας και παράλληλα να εξετάσουμε τις θέσεις του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Συζητήσαμε για την επίσκεψη του κ. Αντιπροέδρου την Πέμπτη στην Αίγυπτο. Θεωρούμε και εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ότι αυτή τη στιγμή έχει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία η επίσκεψη αυτή, ιδιαίτερα σε σχέση με την ενεργειακή πολιτική της χώρας και τον καθορισμό της ΑΟΖ. Πιστεύω ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση της στη Βουλή, διότι και διάφορες απόψεις οι οποίες ακούγονται από μεμονωμένους παράγοντες από το γραφείο του Πρωθυπουργού, αντί να βοηθούν να χαράσσεται μια εθνική γραμμή δημιουργούν προβλήματα».
Σχόλια