Συνάντηση για το γήπεδο της ΑΕΚ στην Περιφέρεια Αττικής

Το έργο της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ, που θα υλοποιηθεί με πόρους της Περιφέρειας Αττικής ύψους 20 εκατoμμυρίων ευρώ, συζητήθηκε σήμερα σε συνάντηση που είχαν στην Περιφέρεια Αττικής, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο επιχειρηματίας και ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Κωνσταντίνος Κοτσάτος, το μέλος της «Δικέφαλος 1924» Πέτρος Παππάς και ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Ο κ. Μελισσανίδης χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη συνεισφορά της Περιφέρειας Αττικής στην ανακατασκευή του γηπέδου. Είπε ότι η προμελέτη του έργου θα κατατεθεί εντός της εβδομάδας στη Γ.Γ. Αθλητισμού, ενώ αύριο θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του γηπέδου. Ο περιφερειάρχης Αττικής σημείωσε ότι το εγχείρημα είναι δύσκολο για τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ότι το γήπεδο θα εξυπηρετεί 5- 6 δήμους και περισσότερους από 500.000 κατοίκους.

Ο κ. Παππάς ανέφερε ότι η προσπάθεια ανακατασκευής του γηπέδου ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και ότι από τότε ο κ. Σγουρός είχε υποσχεθεί ότι θα βοηθήσει. «Και σήμερα κρατά την υπόσχεσή του» τόνισε. Ο κ. Κοτσάτος ευχήθηκε το παράδειγμα της ΑΕΚ να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες και να γίνουν αντίστοιχα έργα για να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. «Ομάδες χωρίς φιλάθλους δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Η σημαντική προσπάθεια για το γήπεδο της ΑΕΚ σηματοδοτεί την αναγέννηση του ελληνικού αθλητισμού», σημείωσε.


Σχόλια