Συνελήφθη αρχιμαφιόζος της Καμόρα

Στα χέρια των καραμπινιέρων έπεσε σημαντικό στέλεχος της Καμόρα, της ναπολιτάνικης μαφίας, ο οποίος κατεζητείτο για διεθνές εμπόριο ναρκωτικών. Η αστυνομία εισέβαλε αιφνιδιαστικά στο κρησφύγετό του, όπου και τον συνέλαβε κυριολεκτικά με τις πιτζάμες!

«Κατά τη διάρκεια έρευνας κατά της μαφίας στη Νάπολη, η αστυνομία έλαβε την πληροφορία πως ο επικίνδυνος φυγόδικος Αντριάνο Μάνκα κρυβόταν κατά πάσα πιθανότητα σε ένα μπαρ στο Τόρε ντελ Γκρέκο» -μια πόλη-δορυφόρο στα νότια της πρωτεύουσας- ανακοίνωσε η αστυνομία.

Εναντίον του 44χρονου Μάνκα, ενός από τα αφεντικά της Καμόρα, εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για διεθνή διακίνηση ναρκωτικών.

Όταν οι αστυνομικοί κατέβηκαν στο υπόγειο του κτιρίου, αντίκρισαν «έναν άνδρα με πιτζάμες, ο οποίος κρυβόταν σε κρύπτη πίσω από το μπαρ, εξοπλισμένη με όλες τις σύγχρονες ανέσεις».

Ο φυγόδικος διέθετε στο κρησφύγετό του κρεβάτι και τηλεόραση, ενδύματα και είδη προσωπικής υγιεινής. Ο ίδιος δεν προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του, αλλά αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του απήγγειλαν οι αστυνομικοί.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ συνελήφθη επίσης, με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

 


Σχόλια