Συνελήφθη να κάνει σεξ με τον καναπέ του!

Σε μία απίστευτη σύλληψη προχώρησε η αστυνομία στις ΗΠΑ. Συνέλαβε έναν 47χρονο άνδρα να ερωτοτροπεί στην μέση του δρόμου με τον καναπέ του! Ο 47χρονος Τζέραρντ Στρέατορ έχει παράξενες σεξουαλικές ορέξεις και τις πλήρωσε με φυλάκιση πέντε μηνών.

Ο άνδρας από το Ουίσκοσκιν ομολόγησε την ενοχή του για ασέλγεια και καταδικάστηκε σε πέντε μήνες φυλάκιση με αναστολή επειδή τριβόταν πάνω σε έναν καναπέ στη μέση του δρόμου τον Σεπτέμβριο του 2012.

Για κακή του τύχη, την ώρα που ερωτοτροπούσε με τον καναπέ, συνελήφθη από έναν αστυνομικό, που ήταν εκτός υπηρεσίας που έκανε τζόκινγκ.

Σύμφωνα με την με πληροφορίες o 47χρονος θα πληρώσει επίσης 243 δολάρια δικαστικά έξοδα, ενώ του απαγορεύτηκε να έχει στην κατοχή του οποιοδήποτε υλικό πορνογραφίας.

Ο αστυνομικός, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, ανέφερε ότι είδε τον 47χρονο άνδρα να ανεβαίνει πάνω στον καναπέ, ο οποίος ήταν παρατημένος στο πεζοδρόμιο, και έμοιαζε να έχει σεξουαλική επαφή με κάποιον άλλο πάνω του.

Οπως κατέθεσε, έβλεπε «τους γλουτούς του να ανεβοκατεβαίνουν και να τρίβει το πέος του μεταξύ των δύο μαξιλαριών».

Οταν πλησίασε και φώναξε «Τι κάνετε εκεί!», ο 47χρονος έφυγε τρέχοντας- ενώ βρισκόταν σε διέγερση- αποκαλύπτοντας πως σε αυτή την ερωτική πράξη ήταν μόνο ο ίδιος και ο καναπές.
Σχόλια