Συνελήφθη 15χρονος για ξυλοδαρμό και ληστεία ηλικιωμενου

Ένας ανήλικος μαζί με τρεις λίγο μεγαλύτερους νεαρούς ήταν οι δράστες της ληστείας των… 20 ευρώ από έναν ηλικιωμένο που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα στα Τρίκαλα! Η ληστεία εξιχνιάστηκε μέσα σε λίγες ώρες, οι τέσσερις δράστες συνελήφθησαν και η 32χρονη μητέρα του ανήλικου ληστή αναζητείται για παραμέληση της εποπτείας του.

Ο 15χρονο μαζί με δύο 20χρονους και έναν 22χρονο είχαν εισβάλει από την ανασφάλιστη πόρτα στο σπίτι του 66χρονου, τον χτύπησαν με τα χέρια τους τραυματίζοντάς τον ελαφρά και, αφού έψαξαν όλο το σπίτι, άρπαξαν μόλις 20 ευρώ και διάφορα προσωπικά του έγγραφα. Οι τέσσερις νεαροί κακοποιοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων με κατηγορίες για κλοπή, ληστεία από κοινού, διακεκριμένες κλοπές κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Κι αυτό γιατί, κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρικάλων διαπίστωσαν ότι μετά τη ληστεία σε βάρος του 66χρονου διέρρηξαν και το κατάστημα μιας 53χρονης στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από το οποίο άρπαξαν 50 ευρώ και 20 πακέτα τσιγάρα μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια! Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν οι τέσσερις νεαροί διέπραξαν και άλλες ληστείες ή κλοπές.

πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑΣχόλια