Συνελήφθη 39χρονος αλλοδαπός διαρρήκτης

Συνελήφθη στις 31-10 στον Άλιμο, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ένας 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος λίγο νωρίτερα μαζί με δύο άγνωστους συνεργούς του επιχείρησαν να παραβιάσουν την πόρτα εισόδου πολυκατοικίας στην περιοχή.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα μεταλλικά άγκιστρα, δύο κατσαβίδια και ένα πλαστό έγγραφο παραμονής στη χώρα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Αλίμου, ο συλληφθείς, μαζί με τους συνεργούς του, παραβίαζαν πόρτες διαμερισμάτων με τη χρήση ειδικών διαρρηκτικών εργαλείων, εισέρχονταν σε αυτά και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, και διάφορα αντικείμενα. Όπως εξακριβώθηκε, το τελευταίο εξάμηνο έχουν διαπράξει 25 διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στον Άλιμο, το Ελληνικό και τη Γλυφάδα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις φορητοί ασύρματοι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του και ερευνάται η συμμετοχή του σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.


Σχόλια