Τέλος και επίσημα ο Φερνάντο Σάντος

Με μια δήλωση του Γιώργου Σαρρή στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε και επισήμως το τέλος εποχής του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

«Πριν από λίγη ώρα ενημέρωσα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ότι ο κ. Σάντος θα κλείσει τον κύκλο του στην Εθνική ομάδα μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεών της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014», αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ο κ. Σαρρής υπογραμμίζει ότι «ανεξάρτητα από την απόφασή του, ο κ. Σάντος εξακολουθεί να απολαμβάνει τον σεβασμό μας. Εκ μέρους μας δεν πρόκειται να μειωθεί έστω κατ΄ ελάχιστον η προσπάθεια εκπλήρωσης των κοινών με τον απερχόμενο προπονητή μας στόχων στο Μουντιάλ».

Ο πρώτος παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου διαβεβαιώνει ότι η Ομοσπονδία «θα στηρίξει τη δουλειά του ομοσπονδιακού τεχνικού και θα συνεργαστεί μαζί του μέχρι την τελευταία ημέρα που θα φορά το εθνόσημο, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θα το έπραττε αν ο κ. Σάντος διατηρούσε το προνόμιο να ηγείται αγωνιστικά της 12ης καλύτερης Εθνικής ομάδας του κόσμου και 8ης της Ευρώπης».

Όσο για την επόμενη ημέρα; «Αποτελεί άμεση προτεραιότητά μου η αναζήτηση και εύρεση της ενδεδειγμένης λύσης για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής, έτσι ώστε να μεταβεί ομαλά στην επόμενη μέρα και να πορευτεί με ασφάλεια, από τον προσεχή Σεπτέμβριο, στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016».


Σχόλια