Τέλος ο Βερδού για τον ΟΣΦΠ

Στο… συρτάρι μπαίνει για τον ΟΣΦΠ η υπόθεση του Ζοάν Βερδού. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ξεχωρίσει τον 30χρονο μέσο, του κατέθεσαν την καλύτερη πρόταση που είχε στα χέρια του, όπως παραδέχθηκε και ο μάνατζέρ του και περίμενε μέχρι σήμερα την απάντηση.

Αυτή δεν ήρθε ποτέ και έτσι στην ΠΑΕ αποφάσισαν να «κάψουν» την περίπτωση και να μην κάνουν άλλη υπομονή ειδικά από την στιγμή που ο παίκτης ή κάποιος εκπρόσωπός του δεν επικοινώνησε με κάποιον από την ελληνική ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Ο Ολυμπιακός πλέον στρέφεται σε άλλες λύσεις για την συγκεκριμένη θέση, όπως διευκρινίζεται αυτή θα είναι ανάλογου επιπέδου με τον Βερδού και ελπίζει ότι αυτή την φορά θα καταφέρει να κάνει την μεταγραφή του παίκτη που θα επιλέξει.

Εκτός από την μεσαία γραμμή, ο Ολυμπιακός είναι γνωστό ότι ψάχνει και έναν ακραίο μεσοεπιθετικό. Το όνομα του Μολό είναι εδώ και καιρό στην επικαιρότητα ωστόσο παρατηρείται μία στασιμότητα και σε αυτήν την περίπτωση. Αυτό δεν αποκλείεται βέβαια να έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι Πειραιώτες έχουν στα υπόψη και άλλη λύση, πλην του Γάλλου της Νανσί, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το όνομα του παίκτη.

 
Σχόλια