Τα είπαν «Dimand SA» και Δήμος Φιλαδέλφειας για το γήπεδο της ΑΕΚ

Όλο το ενδιαφέρον στην ΑΕΚ έχει… πέσει στην κατασκευή του νέου γηπέδου της στην Νέα Φιλαδέλφεια. Μάλιστα, σήμερα στο Ίδρυμα Ελλήνων Διασποράς στην περιοχή πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στην Δημοτική Αρχή και την εταιρία που θα κατασκευάσει το γήπεδο (Dimand SA). Όπως τόνισε χαρακτηριστικά κατά τη σύσκεψη με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, η ΑΕΚ θα κάνει κάτι πολύ σπουδαίο. «Το γήπεδο που θα φτιάξουμε θα είναι ξεχωριστό. Αυτό έχει ζητήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Να είναι ξεχωριστό. Σας λέω, πως το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι πραγματικό στολίδι. Δεν έχει να κάνει με το πόσο μεγάλο είναι, αλλά με την κατασκευή του», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της «Dimand SA» που θα αναλάβει την κατασκευή του «ναού» της ΑΕΚ. Οσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση έχουν λάβει φυλλάδια που αναγράφουν: «Δημιουργία νέου αθλητικού κέντρου της ΑΕΚ και αστικής ανάπλασης της περιοχής» και τα μελετούν όσο γίνεται η συζήτηση. Στις σελίδες υπάρχουν πολλά σχεδιαγράμματα, ακόμα και οδικοί άξονες για τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ανδριόπουλος ρωτήθηκε εάν έχει συναισθηματικούς δεσμούς με την ΑΕΚ, έπειτα από τη συμμετοχή του στην κατασκευή του γηπέδου Καραϊσκάκη και της Λάρισας. «Εμείς είμαστε επαγγελματίες. Κάθε πράγμα που φτιάχνουμε το αγαπάμε. Είναι κάτι ξεχωριστό για εμάς. Και αυτό ισχύει για το γήπεδο της ΑΕΚ. Εχω μεγαλώσει στην Πάτρα και αγαπώ την Παναχαϊκή, αλλά είμαι περισσότερο στιβικός», ήταν η αναφορά του.

Από την πλευρά της ΑΕΚ βρέθηκαν στην συνάντηση ο Δημήτρης Ανδριόπουλος διευθύνων σύμβουλος της «Dimand SA», ο Πάνος Παναγιώτης (Γενικός διευθυντής λειτουργίας δραστηριοτήτων της «Dimand SA») και ο αρχιτέκτονας Θανάσης Κυράτσου. Από την πλευρά του Δήμου η Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Εφη Αποστολάκη και τέσσερις αντιδήμαρχοι (Καραβιάς, Παπανικολάου, Χατζηδάκη και Παϊδας). Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν μπόρεσε τελικά να παραστεί στη συνάντηση, λόγω φόρτου εργασίας.

Απόλυτα ικανοποιημένη από τη συνάντηση με τους τεχνικούς υπεύθυνους για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, εμφανίστηκε μετά το τέλος της συνάντησης με τη δημοτική αρχή η Εφη Αποστολάκη. «Εγινε μια πρώτη συνάντηση. Μας κατέθεσαν κάποιες προτάσεις και σε λίγες ημέρες θα γίνει μια νέα συνάντηση για να μας παρουσιάσουν όλο το πλάνο. Είναι μια σημαντική μέρα και είναι έργο που θα δώσει πνοή στην πόλη», ανέφερε η Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η συνάντηση κράτησε περίπου δύο ώρες και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου έλαβαν έναν πρώτο φάκελο με στοιχεία για την κατασκευή του γηπέδου, αλλά και τα συνοδευτικά έργα ανάπλασης της πόλης.

 

 


Σχόλια