Τα κατεργασμένα κρέατα αυξάνουν τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου του στομάχου

Τα κατεργασμένα κρέατα αυξάνουν τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου του στομάχου

Το αλκοόλ, τα κατεργασμένα κρέατα και τα περιττά κιλά, συνθέτουν μια κατάσταση που αυξάνει τον ατομικό κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου του στομάχου.
Μάλιστα, ο κίνδυνος αυξάνει όσο το άτομο συνεχίζει να πίνει περισσότερο αλκοόλ, να τρώει περισσότερα κατεργασμένα κρέατα, όπως λουκάνικα, αλλαντικά και μ…

Διαβάστε περισσότερα στο : isotimos.com



Σχόλια