Τζάκρη: Φόροι μέχρι θανάτου από τον εντολοδόχο του Σαμαρά…

Αίσθηση προκαλεί η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ –ενός εκ των δυο κομμάτων που απαρτίζουν την κυβέρνηση- Θεοδώρα Τζάκρη στον υπουργό Οικονομικών και τον πρωθυπουργό.

Με αφορμή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο η κ. Τζάκρη χαρακτήρισε ως αρχιτέκτονα του πολιτικού σχεδιασμού με φόρους μέχρι θανάτου το Γιάννη Στουρνάρα και εντολοδόχο του τον κ. Σαμαρά. «Οι Έλληνες πολίτες δεν αντέχουν άλλους φόρους, έχουν εξαντλήσει τη φοροδοτική τους ικανότητα» τόνισε.

Δήλωσε δε, ότι η κινητικότητα γίνεται βεβιασμένα, και χωρίς σχεδιασμό, λέγοντας ότι πήραμε κάτι που λειτουργεί σωστά όπως η ΕΡΤ και προσπαθούμε να το αλλάξουμε χωρίς σχεδιασμό. «Οι παρεμβάσεις δεν γίνονται προς την κατεύθυνση του δημοσίου συμφέροντος» επισήμανε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα από την πλευρά της ανέφερε ότι το πρόβλημα της ανεργίας είναι το πιο δραματικό που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση, καθώς η κρίση εστιάζει πάντοτε στις πιο αδύναμες ομάδες. Πρόσθεσε ότι για τους καθηγητές (που απέφυγαν την κινητικότητα) η συμφωνία είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. «Το θέμα της εστίασης πρέπει επίσης να λυθεί, αλλά η διαπραγμάτευση με την τρόικα είναι διαρκής» σημείωσε.

Με τη σειρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος έκανε λόγο για διάλυση, κατάπτωση και κοινωνική ερημοποίηση της χώρας. «Αν δεν ήταν τραγική κατάσταση θα γελούσαμε με αυτό το απαίσιο θέατρο. Επιλογή μας είναι μόνο μια: Η επιβίωση της χώρας» σημείωσε .

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ Έλενα Κουντουρά χαρακτήρισε το φορολογικό νομοσχέδιο ως έκτρωμα που φέρνει επιδρομή και άλλων φόρων.

 

 

 


Σχόλια