Τι απολογήθηκε η γνωστή παρουσιάστρια που παρίστανε τη γιατρό (έγγραφο)

Τι απολογήθηκε η γνωστή παρουσιάστρια που παρίστανε τη γιατρό (έγγραφο)

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σγόντζος
Θύμα της οικονομικής κρίσης και «ψώνιο» με την ιατρική, δήλωσε στην απολογία της,  η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και διατροφολόγος Ι.  Β.  η οποία κατηγορείται για διακίνηση «μαϊμού» συμπληρωμάτων διατροφής γνωστής εταιρείας, ενώ εμφανιζόταν ως γιατρός, παρουσιάζοντας πλαστά πτυχία ιατρικής και διατηρούσε παράνομο ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας.
Όπως αναφέρει δεν έχει σπουδάσει ιατρική, παρ όλο που πέρασε στη σχολή, αλλά είχε πάντα το ψώνιο και το «έπαιζε» γιατρός, όμως ποτέ δεν το εξάσκησε. Το γραφείο της διαιτολόγου (που έχει πτυχίο) είναι στο όνομα της αδελφής της γιατί είχε εκκρεμότητες με την εφορία.

Πως έστησε την απάτη

Αγόραζε σε προσφορά μπουκάλια του συμπληρώματος διατροφής «Collagen Pro active» που ήταν κοντά στην ημερομηνία λήξης τους, από φαρμακεία της Αθήνας κι αφού τα αραίωνε με νερό τα έβαζε σε νέα μπουκάλια με πλαστές ετικέτες που τύπωνε και τα πούλαγε στο internet, από σελίδα που είχε δημιουργήσει για τον σκοπό αυτό.

Έτσι κατάφερνε να κερδίζει χρήματα για την επιβίωση της, ενώ δήλωσε ότι τόσο η αδελφή της όσο και η μητέρα της δεν είχαν γνώση των παράνομων δραστηριοτήτων της.

Διαβάστε όλη την απολογία της:

απολογια-Βαη-1-araxni απολογια Βαη 2araxni

 


Σχόλια