Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη για την ΕΡΤ;

Το σχόλιο της για το κλείσιμο της ΕΡΤ έκανε μέσω της καθημερινής εκπομπής της, από τη συχνότητα του Alpha , η Ελένη Μενεγάκη.

«Κοντά σας μετά από αρκετές μέρες που δεν είχαμε εκπομπή. Ήταν μια μορφή συμπαράστασης για όλο τον κόσμο που έμεινε χωρίς δουλειά. Είναι γνωστό ότι η ΕΡΤ δεν υπάρχει πια, τουλάχιστον με τη μορφή που την ξέραμε…».

Το σχόλιο της αυτό «πυροδότησε» τη συζήτηση και την άποψη τους εξέφρασαν και οι συνεργάτες της εκπομπής της.

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε τότε: «Έχοντας δώσει 200 εκ. το χρόνο, έχω την απαίτηση να βλέπω προγράμματα που με ενδιαφέρουν», είπε η Ελένη, και συνέχισε:

«Αυτός που έχει βάλει την υπογραφή του για μια εκπομπή που στοιχίζει 2-3 εκ. χωρίς τηλεθέαση, που είναι για να τον καλέσουν;
Εμείς που δουλεύουμε σε ένα ιδιωτικό κανάλι, για να πάρει μια εκπομπή έγκριση, πρέπει να περάσει από δέκα νοματαίους για υπογραφή και εν πάσει περιπτώσει, τα χρήματα βγαίνουν από μια τσέπη επιχειρηματία, δεν φεύγουν από τις τσέπες των Ελλήνων.
Κάποιοι υπογράφουν, Πρέπει να πιάσουν αυτούς που έχουν υπογράψει! Αυτό δεν έχει σχέση με τους υπαλλήλους οι οποίοι ξαφνικά θα μείνουν στο δρόμο!»
, ανέφερε χαρακτηριστικά

 


Σχόλια