Τοπικά προϊόντα στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου

Μια πρωτότυπη έκθεση τοπικών προϊόντων στους χώρους αφίξεων και αναχώρησης του διεθνούς αεροδρομίου Ζακύνθου οργάνωσε το Επιμελητήριο στη Ζάκυνθο.

Η έκθεση περιλαμβάνει αγροτικά και βιοτεχνικά προϊόντα, είδη λαϊκής τέχνης και μαζί παρέχονται πληροφορίες που αφορούν στους κατασκευαστές, τους παραγωγούς και την ιστορική διαδρομή της παραγωγής τους στο νησί.

Στο κάλεσμα του Εμπορικού αλλά και Μεταποιητικού Τμήματος ανταποκρίθηκαν περίπου 20 παραγωγοί, οι οποίοι έφεραν δείγμα των προϊόντων που παράγουν, εκτιμώντας ότι η έκθεσή τους στο αεροδρόμιο αποτελεί ένα πρώτο «βήμα» για να τα γνωρίσουν οι επισκέπτες.

Ο Παύλος Τζαβαλάς, παραγωγός ελαιολάδου, επικρότησε την πρωτοβουλία των μελών της διοίκησης του Επιμελητηρίου, σημειώνοντας πως δείχνουν έμπρακτο ενδιαφέρον για την προβολή των προϊόντων.

«Ο χώρος μέχρι πρόσφατα ήταν άδειος και τώρα έχουμε μια δική μας παρουσία που δείχνει στους επισκέπτες κάποια από τα προϊόντα του νησιού», σχολίασε ο παραγωγός, συμπληρώνοντας πως «οι τουρίστες γνωρίζουν εν μέρει τα ντόπια προϊόντα».

Πηγή: ΑΠΕ


Σχόλια