Τουλάχιστον 20 τραύματα από σφαίρες οι δύο Αλβανοί που σκοτώθηκαν στην Κόνισκα!

Βροχή από σφαίρες δέχθηκαν οι δύο αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που «γάζωσαν» οι άνδρες των ΕΚΑΜ σε συμπλοκή στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, της οποία στοιχεία παρουσιάζει «Το Βήμα», στα σώματα των δύο κακοποιών υπήρχαν τουλάχιστον 20 τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι και στο θώρακα

Οι δύο Αλβανοί φέρεται να γαζώθηκαν από αστυνομικούς οι οποίοι τους είχαν περικυκλώσει σε μαντρί της περιοχής, όταν οι δύο αλλοδαποί επιχείρησαν να τους πυροβολήσουν.

Το βράδυ της 2ας Ιουλίου σημειώθηκε η αιματηρή συμπλοκή στην περιοχή της Κόνισκας όταν οι αστυνομικοί δημιούργησαν κλοιό γύρω από το προσωρινό καταλυμα του 25χρονου δραπέτη των φυλακών Τρικάλων Λίκα Εντισον και του 45χρονου θείου του Φλαμούρ Σινάνι Εντισον. Ο δεύτερος φέρεται ως ο ένας από τους κύριους οργανωτές της απόδρασης 11 αλλοδαπών κρατουμένων από το σωφρονιστικό καταστημα της θεσσαλικής πόλης τον περασμένο Μάρτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως προέκυψε από την αρχική ιατροδικαστική εξέταση στην αρμόδια υπηρεσία της Πάτρας -προϊσταμένη η κυρία Αγγελική Τζιόλα- οι Αλβανοί δέχτηκαν βολές πολλές φορές από απόσταση περίπου 30 έως 50 μέτρων από τα πυροβόλα όπλα των αστυνομικών που επέφεραν θανατηφόρα πλήγματα. Ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει διευκρινισθεί αν όλα τα τραύματα προέρχονται από ισάριθμες σφαίρες που έριξαν οι αστυνομικοί ή ορισμένα προκλήθηκαν και από θραύσματα βολίδων.


Σχόλια