Τούρκος επιχειρηματίας κατασκεύασε φράχτη-ενυδρείο στο σπίτι του

Τούρκος επιχειρηματίας κατασκεύασε φράχτη-ενυδρείο στο σπίτι του

Όταν έχεις λεφτά και σου περισσεύουν, τότε μπορείς να κάνεις τα πάντα. Όπως έκανε κι ένας τούρκος επιχειρηματίας που αποφάσισε να κατασκευάσει στην πολυτελή του βίλα ένα φράχτη – ενυδρείο μήκους 50 μέτρων!

Ο λόγος για τον μεγιστάνα Μεχμέτ Αλί Γκοκτσέογλου, που αποφάσισε τελικά να χτίσει το ιδανικό σπίτι για τα αγαπημένα κατοικίδια ψάρια του στην πολυτελή βίλα του στην παραθαλάσσια πόλη του Τσεσμέ (απέναντι από τη Χίο).

hj3

Αντικαθιστώντας τον παλιό μεταλλικό φράκτη στο μπροστινό μέρος της αυλής του, ο εκκεντρικός πολιτικός μηχανικός ξόδεψε αρκετές χιλιάδες τουρκικές λίρες δημιουργώντας τον εντυπωσιακό φράχτη – ενυδρείο, που έχει ήδη γίνει ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά αξιοθέατα της παραθαλάσσιας τουρκικής πόλης, με χιλιάδες ανθρώπους να συρρέουν κάθε μέρα στην ιδιοκτησία του για να θαυμάσουν το θέαμα του… “ζωντανού” φράχτη.

Περισσότεροι από 1.000 ψάρια -αλλά και μια τσιπούρα, ένα χταπόδι και χέλια- ζουν σήμερα στον υδάτινο φράχτη/ μίνι οικοσύστημα, ενώ ο ιδιοκτήτης έχει τοποθετήσει περισσότερες από 17 κάμερες ασφαλείας με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου έξω από το σπίτι του για να είναι σίγουρος ότι δεν θα μπει σε κανέναν η ιδέα να φθείρει τον εύθραυστη φράχτη ή… να ψαρέψει τα κατοικίδιά του.


Σχόλια