10:56 Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Ο ΣΚΑΪ «θέλει» την Αγγελική Νικολούλη

Ο ΣΚΑΪ «θέλει» την Αγγελική Νικολούλη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr το κανάλι του Νέου Φαλήρου έκανε πρόταση στη δημοσιογράφο προκειμένου να εντάξει το «Φως στο τούνελ» στο νέο πρόγραμμά του

Μπορεί κάποτε το ενδιαφέρον στην αρένα των μεταγραφών να το μονοπωλούσε το ποδόσφαιρο, πλέον αυτό άλλαξε και τα κανάλια ανέλαβαν το ρόλο των πιο σκληρών μονομάχων. Ο ΣΚΑΪ, ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά τηλεοπτικής μεταμόρφωσης, με σαρωτικές αλλαγές στο πρόγραμμα και την φιλοσοφία της ψυχαγωγίας, προσέγγισε την Αγγελική Νικολούλη και εξέφρασε το ενδιαφέρον του προκειμένου να την εντάξει στο δυναμικό του.

Το «Φως στο τούνελ» είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης, με σταθερά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και είναι λογικό να συνιστά «μήλον της έριδος» για πολλά κανάλια. Ο ΣΚΑΪ είναι ένα από αυτά και σύντομα θα φανεί αν θα το πετύχει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αγγελική Νικολούλη διαπραγματεύεται αυτή την περίοδο το νέο συμβόλαιό της καθώς η διάρκεια αυτού που είχε με τον Alpha έληξε και πλέον το κανάλι της έκανε νέα και διαφορετική πρόταση. Η ίδια όπως συνηθίζει να κάνει όσα χρόνια βρίσκεται στην τηλεόραση τηρεί σιγήν ιχθύος και αποφεύγει να μιλήσει για τις προτάσεις που δέχεται αλλά και για τις όποιες αποφάσεις της.

Αυτό που μένει είναι να αποφασίσει που θέλει να συνεχίσει την σταθερά καλή πορεία της στο τηλεοπτικό «τούνελ». Στον Alpha, στον ΣΚΑΪ ή σε ένα άλλο κανάλι – έκπληξη το οποίο θα ήθελε πολύ να είναι το τυχερό;

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας