Το διάφανο βρεγμένο φανελάκι της Lana del Rey αποκάλυψε τα πάντα (φωτο)

Το διάφανο βρεγμένο φανελάκι της Lana del Rey αποκάλυψε τα πάντα (φωτο)

Η διάσημη τραγουδίστρια Lana Del Ray αποκαλυπτική όσο ποτέ στις φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν στον Αμερικάνικο τύπο πριν λίγες ημέρες. Μπορεί στις εμφανίσεις της, επιλέγοντας τα κατάλληλα ρούχα να το κρύβει, ή στα μονταρισμένα βίντεο να τα κλέβει, αλλά τα κιλά υπάρχουν. Ο λόγος για την  Lana del Rey η οποία βούτηξε στη θάλασσα με τα ρούχα της και… εκτέθηκε. Και δυστυχώς γι’ αυτήν, οι παπαράτσι ήταν για μια ακόμη φορά εκεί.

Η Lana del Rey προετοιμάζει το τρίτο κατά σειρά άλμπουμ της Ultraviolence, ενώ ήδη έχουν αρχίσει τα γυρίσματα κάποιων βίντεο κλιπ. Πρώτα πρώτα αυτό για το τραγούδι West Coast για τις ανάγκες του οποίου η 27χρονη τραγουδίστρια έπεσε στη θάλασσα με τα ρούχα.

Φορώντας ένα skinny τζιν και ένα λευκό t-shirt η Lana del Rey βούτηξε στα νερά, βράχηκε και τα ρούχα της άρχισαν να κολλούν πάνω της και να γίνονται εντελώς διαφανή με αποτέλεσμα να μην αφήσει τίποτα στη φαντασία. Ή, μάλλον, να καταστρέψει τη φαντασία…

Βέβαια, όπως φαίνεται και στις παρακάτω εικόνες, τα περιττά κιλά που ξεχείλιζαν δεν πτόησαν καθόλου την Lana del Rey η οποία, καθόλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, γελούσε συνεχώς και έδειχνε πολύ ευδιάθετη μαζί με την παρέα της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

del-ray-1 del-ray-2del-ray-5 del-ray-3

del-ray-4  del-ray-6

 


Σχόλια