Το πρόγραμμα προετοιμασίας και τα φιλικά του ΟΣΦΠ

Την Τρίτη, 9 Ιουλίου ξεκινά το «χτίσιμο» του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν καθώς εκείνη την μέρα θα αναχωρήσει η αποστολή για το Ζέεφελντ της Αυστρίας. Η ΠΑΕ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε το πλήρες πρόγραμμα της ομάδας και στο δεύτερο μέρος που θα γίνει στη Γερμανία αλλά και τα φιλικά που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Το «χτίσιμο» του Ολυμπιακού της νέας σεζόν αρχίζει από την Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013. Την ημέρα εκείνη η ομάδα μας αναχωρεί για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου για 10 ημέρες θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της στο εξωτερικό.

Κατά την παραμονή της εκεί, η ομάδα μας θα δώσει του εξής φιλικούς αγώνες προετοιμασίας:

• 16/07/2013 (18:00 τοπική ώρα): Σίμουρκ – Ολυμπιακός (Σβατς, Αυστρία)
• 18/07/2013 (18:30 τοπική ώρα): Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός (Σρουντς, Αυστρία)

Η επιστροφή της ομάδας μας από το Ζέεφελντ είναι προγραμματισμένη για τις 19 Ιουλίου.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο στάδιο, αυτό θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Μπαντ Σένμπορν της Γερμανίας και θα αρχίσει στις 25 Ιουλίου.

Η αναχώρηση της ομάδας μας από τη Γερμανία είναι προγραμματισμένη για τις 2 Αυγούστου 2013, ενώ μία ημέρα μετά στις 3 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο το μεγάλο φιλικό με τη Λίβερπουλ, στο Άνφιλντ, προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ. Στίς 10 Αυγούστου, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τη Βαλένθια στο γήπεδο Μεστάγια!Σχόλια