Το «φάουλ» του Μέσι που προκαλεί τη δημόσια κατακραυγή (video)

Μπορεί να είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ των γηπέδων, που κρατάει χαμηλό προφίλ χωρίς να προκαλεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όμως μια κίνησή του ήταν αρκετή για να προκαλέσει σάλο.

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και προέρχεται από τον αγώνα της Αργεντινής με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, απεικονίζει έναν μικρό φίλαθλο ο οποίος με αυτοπεποίθηση απλώνει το χέρι του προς τον Λιονέλ Μέσι για να τον χαιρετίσει.

Ο άσος του ποδοσφαίρου όμως τον προσπερνάει και ο μικρός δείχνει να τα χάνει και τελικά κάνει ένα βήμα πίσω και εξαφανίζεται.

Η κίνηση αυτή του ποδοσφαιριστή έχει προκαλέσει σάλο αντιδράσεων στο Διαδίκτυο, με χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να κάνουν λόγο για αλαζονεία του ποδοσφαιριστή, λέγοντας πως το ύψος του (1,69 μ) δεν δικαιολογεί το να μην είδε το παιδί που προσπαθεί να σφίξει το χέρι του αγαπημένου του ποδοσφαιριστή.

Το βίντεο, βέβαια, που προκάλεσε τις αντιδράσεις, είναι κομμένο, καθώς σε άλλο, μεγαλύτερης διάρκειας που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα αφού χαιρετά τους ποσοσφαιριστές επιστρέφει προς τα πίσω και ένα άλλο παιδάκι, πιο τυχερό από το πρώτο, απλώνει το χέρι του προς τον Μέσι εισπράττοντας αυτό που τόσο επιθυμούσε: Μια χειραψία από το είδωλό του.

Πάντως, ο πρώτος πιτσιρικάς έμεινε με την απογοήτευση…

 

 


Σχόλια