Το 9ο Φεστιβάλ της «Τomorrowland» πλησιάζει!

Το 9ο Φεστιβάλ της «Τomorrowland» πλησιάζει!

Το 9ο Φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής με τίτλο «Tomorrowland» που διοργανώνεται από το 2005 στην πόλη Μπουμ στο Βέλγιο έρχεται να ανάψει για ακόμη μια φορά «μουσικές» φωτιές, αφού οι συντελεστές και οι Djs που θα λαβουν μέρος υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να παρουσιάσουν ένα φαντασμαγορικό πάρτυ για όλους τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής.

Πλήθος κόσμου από όλα τα μέρη του πλανήτη, και φυσικά από την Ελλάδα, καταφθάνουν στον τόπο διεξαγωγής του συγκεκριμένου πάρτυ με μόνο στόχο το υπέροχο μουσικό ταξίδι που τους προσφέρει το συγκεκριμένο Φεστιβάλ.

Το περσινό Φεστιβάλ παρακολούθησαν πάνω από 185.000 άτομα που εξασφάλισαν το πολυπόθητο εισιτήριο. Εντύπωση βέβαια προκάλεσε το γεγονός ότι η λίστα αναμονής είχε φτάσει στους 2.000.000 ανθρώπους, ενώ τα πρώτα 100.000 εισιτήρια πουλήθηκαν μέσα σε μόλις 43 λεπτά από τη στιγμή ανακοίνωσης τους.

TomorrowLand

Κορυφαίοι Djs της ηλεκτρονικής μουσικής, όπως οι David Guetta, Νervo, Hardwell, Afrojack, Steve Aoky και πολλοί άλλοι έδωσαν πέρσυ τον καλύτερο τους εαυτό και ξεσήκωσαν το κοινό με τις μουσικές τους!

Φέτος το «Tomrrowland» θα πραγματοποιηθεί από τις 26 μέχρι και τις 29 Ιουλίου στο De Schorre National Park του Βελγίου και αναμένεται να μείνει για ακόμη μια φορά στην ιστορία!

Όσοι θέλετε να ζήσετε αυτήν την μοναδική εμπειρία δεν υπάρχουν ελπίδες, για φέτος τουλάχιστον, αφού τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις 60 λεπτά από την πρώτη κι όλας ημέρα. Οπότε υπομονή για του χρόνου!

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της περσινής διεξαγωγής, στην οποία οι Έλληνες έδωσαν βροντερό «παρόν»…Σχόλια