Τρίμηνη τιμωρία σε Γιαννακόπουλο, δεν πάει ΣΕΦ

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε για όσα αναφέρει το Φύλλο Αγώνα του δεύτερου τελικού, σχετικά με φραστική επίθεση στον διαιτητή Φούφη, και δεν θα βρεθεί σε κανέναν από τους τελικούς που θα χρειαστούν ακόμα για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες και χρηματικό πρόστιμο 22.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

1. Απαλλάσσει την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ από τις διατάξεις του άρθρου 29 για χρήση λέιζερ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 9-6-2013,

2. Επιβάλλει στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ: α) για το υβριστικό σύνθημα κατά φυσικού προσώπου με έγγραφη προειδοποίηση, ποινή επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 1.400,00 ΕΥΡΩ β) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων χρηματικό πρόστιμο 1.000,00 ΕΥΡΩ γ) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας χρηματικό πρόστιμο 2.200,00 ΕΥΡΩ, δ) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο χρηματικό πρόστιμο 2.200,00 ΕΥΡΩ και ε) για παράβαση διατάξεων του Κανονισμού, οι οποίες αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα, από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δημήτριου Γιαννακόπουλου χρηματικό πρόστιμο 22.000,00 ΕΥΡΩ.

3. Επιβάλλει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για παράβαση διατάξεων του Κανονισμού, οι οποίες αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα, απαγόρευση εισόδου στα τα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα της ΚΑΕ του, για τρεις (3) μήνες για τον ως άνω αγώνα.

 

 

 


Σχόλια