«Τρελό» σενάριο για Παναθηναϊκό και Γκάρντος!

Σύμφωνα λοιπόν με διάφορα δημοσιεύματα ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον 24 ετών στόπερ της Στεάουα. Ως εδώ θα μπορούσαν να είναι όλα… νορμάλ, αν δεν ακολουθούσαν τα υπόλοιπα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, λοιπόν, η ρουμάνικη ομάδα κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή στο 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά ο Παναθηναϊκός (που βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, όπως αναγνωρίζουν οι συνάδελφοι) είναι σε θέση να αντιπροτείνει ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ για έναν παίκτη! Μάλιστα, τονίζουν πως την είδηση για το πόσα χρήματα μπορεί να προσφέρει το «τριφύλλι» τους την έδωσε Έλληνας δημοσιογράφος που βρίσκεται κοντά στην ομάδα! Προφανώς για αυτούς το κοντά είναι μια εντελώς σχετική έννοια…

Στο τέλος, έρχονται και «δηλώσεις» στελέχους του Παναθηναϊκού (στον ελληνικό Τύπο, όπως υποστηρίζουν) που μάλλον αποτελειώνουν την ιστορία.

Φέρεται να δήλωσε, λοιπόν, άνθρωπος του Παναθηναϊκού: «Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που παρακολουθήσαμε στα παιχνίδια με Άγιαξ και Τσέλσι. Είναι μια εξαιρετική περίπτωση για την ομάδα μας που ψάχνει έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό, ειδικά από τη στιγμή που μεταγράφηκε στο σύλλογο ένας πολύ νεαρός ποδοσφαιριστής στην ίδια θέση, ο Αδαμάντιος Χουχούμης, που είναι 19 ετών».

Όσο κοντά ή μακριά και να βρίσκεται κάποιος στον Παναθηναϊκό, σίγουρα γνωρίζει πως οι «πράσινοι» ΔΕΝ διαθέτουν 700.000 ευρώ για μεταγραφή (πόσω μάλλον όταν μιλάμε για στόπερ) και ακόμη κι αν τα λεφτά με κάποιο τρόπο βρίσκονταν, ο Χουχούμης ούτε είναι κεντρικός αμυντικός, ούτε φυσικά μεταγράφηκε φέτος στην ομάδα.

Οπότε είναι μάλλον ασφαλές να πει κανείς πως ακόμα κι αν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ενδιαφέρονται για τον διεθνή Ρουμάνο, τα στοιχεία που παρατίθενται στο ρεπορτάζ δεν αντικατοπτρίζουν τους πραγματικούς όρους ενδεχόμενης συμφωνίας (έτσι για να κρατήσουμε και μία πισινή)…


Σχόλια