Τριανταφυλλόπουλος… 2016

Το συμβόλαιο του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου έληγε το καλοκαίρι του 2014, με τον Παναθηναϊκό να έρχεται σε συμφωνία με τον νεαρό αμυντικό για τριετή ανανέωση με αυξημένες αποδοχές κάτι το οποίο σημαίνει πως το καινούριο συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2016 και αποτελεί μια ανταμοιβή για την παρουσία του τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των πρασίνων:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα μας για τα τρία επόμενα χρόνια».

Με αφορμή τη συμφωνία αυτή, ο νεαρός διεθνής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Τριφυλλιού: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συμφωνία. Η ομάδα μου δείχνει με αυτόν τον τρόπο ότι με στηρίζει έμπρακτα και ίσως να με ανταμείβει για την προσπάθειά μου μέχρι τώρα και για τη σεζόν που πέρασε.

Θα τα δίνω όλα κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι για να επιστρέψω αυτήν την εμπιστοσύνη και να τη δικαιώσω. Στόχος μου στο εξής είναι να δουλεύω σκληρά και να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος ώστε να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της».

 

 

 Σχόλια