Τροχαία: «Πυρετός» ενόψει του τριημέρου του Αγ. Πνεύματος

Έντονη θα είναι η παρουσία της Τροχαία στα εθνικά οδικά δίκτυα της χώρας ενόψει του εορταστικού τετραημέρου της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος, λαμβάνοντας αυξημένα μέτρα με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα με βάση το δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο σχεδιασμός των μέτρων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αυξημένη τροχονομική αστυνόμευση του οδικού δικτύου σε τομείς, με βάση τις ιδιαίτερες κυκλοφοριακές συνθήκες κάθε περιοχής, ενισχυμένη αστυνομική παρουσία, αυξημένα μέτρα τροχαίας στις εισόδους και εξόδους των αστικών κέντρων, παρουσία συνεργείων τροχονομικών ελέγχων για τον περιορισμό παραβάσεων και παρουσία τροχονόμων στους Σταθμούς Διοδίων της Χώρας για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Κατά το εορταστικό τετραήμερο θα ισχύει η απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως εξής:

Παρασκευή (21-6-2013) : 16.00-22.00

Σάββατο (22-6-2013) : 08.00-13.00

Δευτέρα Αγίου Πνεύματος (24-6-2013): 16.00-23.00

Η Τροχαία στην ανακοίνωση της παρακαλεί επίσης τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση, να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ. και γενικά να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Σχόλια