Τσιστιακόφ σε Δώνη: «Θα σε σκοτώσουν!»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί ήταν οι διάλογοι που διημείφθησαν στην ΕΠΟ στην εκδίκαση της προσφυγής του Γιώργου Δώνη και των συνεργατών του κατά του ΠΑΟΚ. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ παρουσίασε ολόκληρη επικοινωνία που είχαν μέσω sms με τον Τσιστιακόφ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Δώνης εμφάνισε ένα απειλητικό sms του Τσιστιακόφ ώστε να μην πάει κόντρα στον Ιβάν Σαββίδη. «Γεια. Συγγνώμη αν κάνω κάτι λάθος, αλλά θέλω να σκεφτείς ότι αυτοί θα σε σκοτώσουν (They will kill you)! Φαντάσου να δώσεις μάχη για τα λεφτά σου πώς θα αντιδράσουν τότε οι οπαδοί και τα media…» ανέφερε ο Τσιστιακόφ, σύμφωνα με το ντοκουμέντο που παρουσίασε η δικηγόρος του Δώνη.

Ο Δώνης απάντησε με τον ίδιο τρόπο: «Εχουμε κάνει μια συμφωνία με τον ιδιοκτήτη, έχουμε οικογένειες, αλλά εσύ δεν μας σέβεσαι, μας έχεις πετάξει στα σκουπίδια! Θέλεις να παραιτηθώ για να μην πάρουμε τα λεφτά μας εγώ και οι συνεργάτες μου…». Ένας ακόμη διάλογος μεταξύ Τσιστιακόφ – Δώνη, μέσω τηλεφωνικών μηνυμάτων, ο οποίος παρουσιάστηκε κατά τη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης. «Γιώργο, πρέπει να καταλάβεις πως δεν είμαι εγώ αυτός που πληρώνει τα λεφτά. Σκέψου τις καταστάσεις και πόσο επικίνδυνο το κάνεις…». «Είσαι εσύ επαγγελματίας που μου λες να φύγουμε χωρίς λεφτά; Μίλα με τον ιδιοκτήτη και τελείωσε το θέμα!».

Μετά την εμφάνιση του sms που περιέχει το «They will kill you» αναμένεται να επιληφθεί της υπόθεσης και ο αθλητικός εισαγγελέας, καλώντας τον Ζέρμαν Τσιστιακόφ. Το επιχείρημα της πλευράς ΠΑΟΚ, ήταν πως ο Τσιστιακόφ δεν έχει θεσμικό ρόλο. Η απάντηση του Δώνη στην Επιτροπή ήταν η εξής: «Ο ίδιος ο Σαββίδης μου είχε πει να μην υπολογίζω τον κύριο Βρύζα, αλλά μόνο τον κύριο Τσιστιακόφ… Ο ρόλος του ήταν στρατηγικός σύμβουλος του ιδιοκτήτη… Μπορώ να σας δείξω όλα τα e-mail που μου έστελνε ο κύριος Τσιστιακόφ από το πρωί μέχρι το βράδυ…».

Ο Δώνης επικαλέστηκε επίσης, διάφορα περιστατικά. Το ότι ο Τσιστιακόφ το βράδυ που γύρισαν στη Θεσσαλονίκη μετά τον αποκλεισμό από τον Αστέρα τούς εγκατέλειψε στη Βασιλίσσης Ολγας και σε μικρή απόσταση από τους εξαγριωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά ευτυχώς βρήκαν γρήγορα ταξί και τους απέφυγαν. «Εγώ τον Βρύζα και τον Μαυρομάτη (σ.σ. ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ) τους αγαπάω, δεν έχω πρόβλημα μαζί τους. Από ένα καπρίτσιο του ιδιοκτήτη βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Επειδή δεν φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έχει δώσει εντολή σε αυτούς να μη μας πληρώσουν…», ήταν ο επίλογος του Δώνη.

 
Σχόλια