Υποψήφιος ο Γιαννάκης για Άρη

Η διαφαινόμενη μη παραμονή του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία του Άρη λόγω της οικονομικής διαφοράς που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών έφερε ξαφνικά στο προσκήνιο το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ουσιαστικά Γιαννάκης και Λιμόζ είχανε έρθει σε ρήξη από την πρώτη στιγμή που ο «Δράκος» είχε συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Κίνας. Στην ανακοίνωσή της η γαλλική ομάδα κάνει μάλιστα λόγο για μη εύρεση συμβιβασμού και πλέον αρχίζει την αναζήτηση για νέο προπονητή ενώ απομένει να φανεί και τι θα κάνει ο Γιαννάκης. Παράλληλα δεν άργησε να αναπτυχθεί η φημολογία πως ο Γιαννάκης βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης την στιγμή που ο πρόεδρό της, Λευτέρης Αρβανίτης, επιμένει να δηλώνει πως ο Αγγέλου είναι ο καταλληλότερος.

Ωστόσο η διαφορά που παρουσιάστηκε στην επίσημη πρόταση της περασμένης εβδομάδας για συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας δύσκολα να καλυφθεί εκτός και αν ο Αγγέλου κάνει πίσω. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει απολαβές 60.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο και 70.000 ευρώ για τον δεύτερο χρόνο ενώ ο Χαλκιδιώτης τεχνικός φέρεται να ζήτησε 120.000 ευρώ για συμβόλαιο ενός έτους.

Αν είναι κάτι στο οποίο μπορούνε να ποντάρουνε οι διοικούντες της ΚΑΕ Άρης στο ενδεχόμενο της υπέρβασης συμφωνίας με τον Γιαννάκη είναι το γεγονός πως ο «Δράκος» σίγουρα «ζεστάθηκε» ιδιαίτερα από τις αντιδράσεις που υπήρξαν στο πρόσωπό του στην εκδήλωση της 7 Μαΐου στο Αλεξάνδρειο προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Κι από την άλλη πλευρά όμως εξίσου σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της ενδεχόμενη συμφωνίας θα αποτελέσουνε οι οικονομικές του απαιτήσεις δεδομένου ότι η ΚΑΕ Άρης και η υπέρβασή της που είναι δεδομένο ότι θα προβεί θα έχει το όριό της. Την ίδια ώρα όπου δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα για την παρουσία του «Δράκου» στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Κίνας.

 

 Σχόλια