Φαίη Σκορδά: «Ο Γιώργος είναι το Πρωινό mou»

Για τα σενάρια που τη θέλουν να μένει μόνη της στο «τιμόνι» της πρωινής εκπομπής Πρωινό mou, με τον σύζυγο της Γιώργο Λιάγκα να αναλαμβάνει την παρουσίαση κάποιου άλλου προγράμματος, μίλησε η Φαίη Σκορδά σε τηλεοπτικό περιοδικό.

«Είναι αναμενόμενο όταν φτάνουμε στο τέλος μια τηλεοπτικής σεζόν, να ακούγονται και να γράφονται διάφορα σενάρια. Πάντα συμβαίνει αυτό. Με τον Γιώργο πειραζόμαστε συνέχεια μπροστά και πίσω από τις κάμερες για τα γυναικεία θέματα του πρωινού, που αγαπώ τόσο πολύ εγώ και δεν έχει ιδέα ο Γιώργος. Στο πλαίσιο αυτής της πλάκας, έχει πει διάφορα. Άλλωστε, ο κόσμος τον αγαπάει, γιατί λέει αυτά που σκέφτεται, όπως ακριβώς τα σκέφτεται…», δήλωσε η παρουσιάστρια, μιλώντας στο περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ.

Όσο για το αν ο Γιώργος Λιάγκας θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν τηλεοπτικά στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, η ίδια απάντησε: «Ο Γιώργος είναι το Πρωινό mou, δεν ξέρω όμως τι θα γίνει του χρόνου. Ξέρω ότι αγαπάει τις αλλαγές και την prime time ζώνη. Ξέρω ότι μπορεί να παρουσιάσει τα πάντα -πρωινό, δελτίο ειδήσεων, τηλεπαιχνίδι, όπως το Πενήντα – Πενήντα, σόου, όπως τις Ξανθές. Ακόμα όμως δεν έχουμε κάνει καμία κουβέντα με το κανάλι. Και τα κανάλια είναι αυτά που αποφασίζουν», είπε χαρακτηριστικά.

 
Σχόλια