Φράγκος: «Δεν τα βγάζω πέρα»

Όπως αναφέρει η «Real News»,  ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ,  Φραγκούλης Φράγκος σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό για να αναλάβει τη διοίκηση ενός ελληνικού ομίλου, καθώς έχει χτυπηθεί κι ο ίδιος από την κρίση. «Το σκέφτομαι. Η σύνταξή μου δεν αρκεί για να τα βγάλω πέρα. Θα δούμε…»

«Αυτό που συμβαίνει στο στράτευμα είναι πέραν του μέτρου. Μοιάζει με σφαγή. Ασφαλώς το χρέος όσων έχουν ταχθεί να φυλάνε την πατρίδα δεν επηρεάζεται. Όμως πρέπει να ζήσουν και αυτοί με μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια» δηλώνει ο Φραγκούλης Φράγκος.

Στη συνέχεια σχολιάζει και τις εξελίξεις στην Τουρκία: «Ο Ερντογάν είναι πανέξυπνος, δυνατός ηγέτης, που εκμεταλλεύτηκε την έσχατη εξαθλίωση που υπέστη η Τουρκία από την επέλαση του ΔΝΤ. Το κόμμα του Ερντογάν εξαπλώθηκε σε όλα τα μήκη και πλάτη της Τουρκίας. Η τομή ήταν βαθιά. Ελέγχει τα ισλαμικά λύκεια, τις ακαδημίες, τις μυστικές υπηρεσίες, τη Δικαιοσύνη, εξουδετέρωσε το «βαθύ» κράτος με τρόπο γοργό και αποτελεσματικό, και επέβαλε ένα ήπιο Ισλάμ. Αυτό που είναι απρόβλεπτο είναι ότι ο Ταγίπ Ερντογάν τα έβαλε με τη φύση, τα έβαλε με τον έρωτα. Δεν είναι λίγο να συλλαμβάνονται οι νέοι επειδή φιλιούνται ή χαϊδεύονται στους δρόμους ή στο μετρό».


Σχόλια